aboutus

Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.

Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Merrytek
Aantal werknemers: 100~200
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De nadruk bij de intelligente verlichtingscontrole en vernieuwt constant!

 

Ongeveer Merrytek

Merrytek, die in 2011 wordt opgericht, concentreert zich op producten voor de industrie van de verlichtingscontrole.

 

Wij ontwerpen en vervaardigen innovatieve microgolfbewegingssensoren, geïntegreerde sensor HOOFDbestuurders en 1-10V & dimmable van HOOFD DALI bestuurders voor verlichting & passen de elektrofabrikanten, verdelers, groothandelaars, projecten, professionele verlichtingsgrootwinkelbedrijven etc… retroactief aan.

 

Met de inspanning van meer dan 30 R&D-leden en ISO9001: 2008 gekwalificeerde productielijnen, Merrytek-levering meer dan 100 modellen met een outputvolume van over 200k per maand voor talrijke toepassingen.

 

Waarom Merrytek?

Ons R&D-personeel en techniekteam heeft meer dan 20 jaar ervarings in het aanstekende ontwerp van controleproducten. Merrytek heeft zijn nadruk bij de intelligente het productontwikkeling die voortgezet van de verlichtingscontrole onze klanten de beste keus van producten en concurrerende tarifering in de markt van verlichtingscontroles hebben verzekeren.

 

In Juni 2016, bewoog Merrytek zich aan groter gebouw in Shenzhen, een plaats die ruimte voor toekomstige uitbreiding aanbood evenals klantenservice verbeterde.

 

 

 

De Voordelen van kerntechnologieën

 

1 microgolfmotie die Technologie ontdekken

Gebaseerd op principe van Doppler-effect en 5.8GHz-de technologie van de microgolfopsporing voor motie het ontdekken. Momenteel, ontwikkelde Merrytek een reeks bewegingssensoren die lang opsporingsgebied tot 20m, 15m opzettende hoogte en openluchtgebruiksbewegingssensoren steunen. Die zijn bij de belangrijke positie in onze industrie.

 

Typische producten:

20m opsporingswaaier: MC606V, MC601V, MC049V & MC046S.

15m opzettende hoogte: MC054V

Openluchtbewegingssensor (anti-achtergrondlawaai): MC042S & MC042P

 

2 lichte Motie die Technologie ontdekken

Aangezien slechts beweging die van de steun de grote waaier, microgolf normaal in de plaatsenmensen ontdekken slechts wordt gebruikt maak tot een kort verblijf, bijvoorbeeld, een gang, een trede goed, een pakhuis en een parkeerterrein. Kunnen de hoge gevoelige de microgolfmodule van het Merrytekgebruik en de unieke programmering, microgolfsensoren zeer lichte bewegingen ontdekken, d.w.z. typend, en kunnen in bureau, keuken en toilet worden gebruikt.

 

Typische producten: MC071S, MC034S, MLC40C-M

 

3 integratie van Bewegingssensoren, HOOFDbestuurders en rf-Modules

Als pionier van het integreren van technologieën van sensoren en HOOFDbestuurders, pride wij in het weten dat onze sensoren en bestuurders algemene systeemkosten van luminaries hebben bespaard en de ontwikkeling van de intelligente systemen van de verlichtingscontrole geleid.

 

Typische producten: MLC16C-PE, MLC18C-P3, MLC28C-PE, MLC28C-P, MLC12C-PD & MLC18C-PRF2

 

4 het identificeren van Kunstmatige LEIDEN Licht en Natuurlijk Licht

Zoals altijd, Merrytek-concentraten op eenvoudige intelligente lichte oplossingen en luminarie bouw. Wij voltooiden met succes binnen depthstudy van onze gepatenteerde zelf-aanpassings HOOFDbestuurders die kunstmatig licht en natuurlijk licht kan identificeren. Wij daarom kunnen uiterst rendabel en een energie leveren - besparingsdaglicht het oogsten oplossing voor bureaugebruik.

 

Typische producten: MLC40C-PA, MLC40C-PA2

 

5 trillingsvrije LEIDENE het Verduisteren Technologie

Het vervangen van traditionele gloeiend en neonlichten met efficiëntere en duurzamere leiden-Gebaseerde verlichting in vaste toestand (SSL) is een onbetwistbare tendens in de verlichtingsindustrie. Nochtans, aangezien SSL de inrichtingen direct met een AC voeding worden verbonden, (verenigbaar met erfenisverlichting), is er een risico dat de trilling 100-Herz of 120-Herz als resultaat van de drijfac schommeling van de stroom bij de output van de levering kon voorkomen. De trilling kan mensen ongemakkelijk maken, veroorzakend hoofdpijnen, spanning en moeheid alhoewel het menselijke oog de trilling kan niet ontdekken.

 

Momenteel, hebben de meesten van dimmable HOOFDbestuurders trillende kwesties (vooral PWM-types), wanneer verduisterd onder 30%. Merrytek kan de pas ontwikkelde trillingsvrije het verduisteren technologie bijna allen elimineren die en zelfs wanneer verduisterd aan 2% trillen.

 

Typische producten: ML10C-PV, ML25C-PV & ML50C-PV2.

 

De afgelopen jaren, heeft Merrytek een reeks gepatenteerde en unieke producten, met inbegrip van de hoge de baaisensor van MC054V met een opzettende hoogte 15m, de sensor van de de motieopsporing van MC034S lichte en MC034S ontworpen, daglicht etc. oogstend HOOFDbestuurders mlc40c-pa. Lees gelieve en meer in het volgende van pagina's te leren.

 

 

 

 

Geschiedenis

2015 ga de certificatie voor ISO9001 over: de kwaliteitsbewakingssysteem van 2008

 

2014 vestig van de de GLC de globale verlichting van het verkoopbureau adviseurs Scandinavië ab in Kristianstad Zweden

 

2012 Merrytek-werd de fabriek bewogen in Nr 1 de Industriepark Fenghuang in Fuyong Shenzhen

 

2011 vestig verkoopbureau DING Elektronische Gmbh in Hamburg Duitsland


2010 werd de Technologieco. van Shenzhen Merrytek, Ltd opgericht in Shenzhen

Dienst

Aangezien een pionier in intelligente verlichtingscontrole, wij ontwerpen, veroorzaak en verkoop allerlei de sensoren en dimmable van de hoofd mulitifunctie bestuurders van de micorwavemotie. Naast van standaardproduct, leveren wij kwaliteitsoem en ODM ook sensoren en dimmable HOOFDbestuurders voor klant.

 

Wij kunnen de gehele oplossing van de verlichtingscontrole volgens de eis van klanten leveren. Meer dan 50 kan de intelligente oplossing van de verlichtingscontrole voor het volgende van toepassingen worden geleverd,

 

Gang

Trede goed

Kelderverdieping

Keuken

Benzinestation

Pakhuis

Klaslokaal

Balkon

Parkeerterrein

Bureau

 

De oplossing is zoals hieronder,

 

AAN-UIT- functie

Zet automatisch/weg volgens omringende lichte niveau en beweging aan

 

3-stap het verduisteren functie

Automatisch verduisterend (100%->low verduisteren level->off) volgens omringende lichte niveau en beweging.

 

Daglicht het oogsten

Pas automatisch productieniveau van luminaires volgens daglicht aan

Ons Team

Merrytek heeft verkoop 3 tems, nu 5 Technische teams en 3 naverkoopteams.

 

 

De verkoop van Merrytek, de Technische en Naverkoopteams zullen de professionele dienst aan cliënten aanbieden. Alvorens om het even welke orde te bereiken, Merryte-de verkoopteams communite volledig met cliënten voor hun die het eisen zullen, de producten kan ervoor zorgen door Merrytek worden aangeboden volkomen werken.

 

Tijdens productie, zullen de technische teams van Merrytek productieproces om controleren ervoor te zorgen de massaproduktiegoederen gekwalificeerd zijn.

 

Nadat de cliënten hun goederen krijgen, Merrytek-zullen de naverkoopteams technische ondersteuning op om aanbieden de producten correct te installeren of in werking te stellen.

 

De efficiënte, professionele en bevredigende dienst is ons doel.

 

China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens